2021 Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen was 2020 zakelijk gezien een redelijk rampjaar. Bij The Maxx in Veenendaal hebben we meerdere keren onze deuren moeten sluiten in 2020. Op dit moment zijn we daar sowieso nog gesloten t/m 19 januari 2021. We gebruiken deze tijd om daar de escaperooms op te frissen en we vervangen de nodige dingen. We hebben daar ook het plan om snel weer een kamer te gaan vervangen. Onze kleine escaperooms, de flashcaperooms blijven daar ongekend populair. We onderzoeken of we er 1 bij kunnen maken zodat we weer meer en nieuw aanbod hebben in 2021.

Onze locatie in Maurik (Voetgolf, Pitch&Putt Golf en onze e-Choppers) is in de winter altijd al gesloten. Daar hebben we een slecht 2020 achter de rug maar kijken we wel vol verwachting uit naar de start van het nieuwe seizoen. Vanaf maart gaan daar onze deuren weer open en ik kan me voorstellen dat er dan veel mensen zijn die lekker naar buiten willen gaan en in beweging willen komen. Met elkaar leuke dingen doen is iets waar iedereen naar uitkijkt volgens mij.

e-Choppers.jpg

Escapemail.nl gaat erg goed. Hoe leuk om in deze periode iets te kunnen bieden waar de mensen plezier aan beleven! We hebben nu 3 afleveringen operationeel en inmiddels zijn er al in 2 maanden tijd al ruim 1000 mensen in Nederland die het spel gespeeld hebben. WAUW!
We zien het aantal vervolg aankopen toenemen en wat we zelf helemaal gaaf vinden is dat er steeds meer mensen zijn die een abonnement nemen. Sommigen meteen als eerste aankoop, sommigen na aflevering 1 en veel kiezen voor een abonnement nadat ze aflevering 2 hebben gespeeld. Ik snap dat wel. Eerst kijken of je het leuk vindt, vervolgens bij aflevering 2 kijken of het nog steeds leuk is. Gelukkig is dat voor veel mensen het geval.

Aangezien wij al weten hoe aflevering 4, aflevering 5 en aflevering 6 eruit gaan zien kan ik al verklappen dat het erg leuk gaat worden. Nieuwe puzzels, nieuwe karakters en onverwachte plotwendingen zullen ervoor zorgen dat je steeds dieper het verhaal in komt. Nog even en J.J. houdt je uit je slaap :-)

Al met al veel mooie dingen om naar uit te kijken. Niet kijken naar wat er niet kan maar vooral kijken naar wat er wel kan is mijn devies voor 2021.

Groet, Peter Snijders